Moderní slunný byt po rekonstrukci

Cena: 20 000 Kč/měsíc
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Praha 4
Lokalita: Praha 4
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 03:28
Číslo zakázky: 6508140
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Obytná plocha: 63 m2
Patro: 7
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Výtah: ano
Dobrý den, v rámci All inclusive servisu si Vám dovolujeme nabídnout k podnájmu moderně vybavený, prostorný byt s lodžií o velikosti 63 m2 na pražském Jižním městě.

Efektivně řešený, jihozápadně orientovaný byt o dispozici 3+1 prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí tak velmi komfortní a moderní bydlení. V bytě jsou bezpečnostní vstupní dveře, předsíň, prostorná šatna/komora s úložnými prostory, velká koupelna s vanou a oddělené WC. Dispozičně jsou 2 samostatné neprůchozí pokoje z nichž z jednoho je vstup na lodžii a prostorný obývací pokoj propojený s vybavenou kuchyní, kde je nová kuchyňská linka vyrobená na míru a veškeré spotřebiče (plynový sporák, elektrická trouba, myčka nádobí, vysoká lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba). V koupelně je k dispozici nová pračka a koupelnová skříňka. Na podlahách je položena nová plovoucí podlaha a dlažba, v celém bytě jsou plastová okna. Je zde možnost připojení UPC internetu a společné TV antény. Byt je situovaný v 7. poschodí osmipatrového domu.

Panelový dům také prošel rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení domu, novou fasádu, výměnu zvonků a schránek, rekonstrukci výtahu. Dům je udržovaný a čistý. Ze zadního vchodu domu vejdete přímo do parku, kde je dětské hřiště a odkud se po pár minutách chůze naleznete mezi lesy a rybníky. Tuto klidnou lokalitu ocení nejen rodiny s dětmi, ale milovníci cyklistiky.

Okolí domu nabízí kompletní občanskou vybavenost, mateřskou i základní školu, obchody, lékaře, poštu, restaurace. V pěší dostupnosti je blízký Penny market či nové OC Opatov. Stanice metra C Opatov nebo Háje je 1 stanici autobusem.
Podnájem tohoto bytu mohu vřele doporučit. Rád Vám zodpovím případné dotazy a také Vás rád přivítám na nezávazné prohlídce.
Realitní makléř:

Jan Mlateček
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop