Prodej vily 6+2, ulice Darwinova, Praha 4 Modřany

Cena:  27.900.000 Kč
nebo na hypotéku za 120.166 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Praha 12
Město: Praha 12
Ulice: Darwinova

posun vlevo
venkovní obytný prostor s plot a trávník venkovní obytný prostor s plot, vestavěné v garáži, a trávník jídelna s parketová podlaha, přirozené světlo, a radiátor venkovní obytný prostor vnější prostor s centrální klimatizace venkovní obytný prostor s rezidenční pohled kuchyně s backsplash, deformace, vyvýšené skříně, a mikrovlnná trouba kuchyně s skleněné vložky, backsplash, radiátor, lednička, a dřez jídelna s pozoruhodný lustr, přirozené světlo, a radiátor jídelna s pozoruhodný lustr obývací pokoj hala-chodba s přirozené světlo a agregovaná podlaha schody s koberec a přirozené světlo interiér prostor s ohřívač vody, přirozené světlo, lednička, radiátor, a kachličková podlaha vana s kachličková podlaha, přirozené světlo, vana, dřez, a stěna dlaždic vana s radiátor, stěna dlaždic, toaleta, kachličková podlaha, a přirozené světlo kuchyně s radiátor, sporák, přirozené světlo, backsplash, a dřevěná podlaha prázdná místnost s přirozené světlo, parketová podlaha, a radiátor venkovní obytný prostor s trávník zahrada s patio a trávník přístřešek s rezidenční pohled a centrální klimatizace přístřešek přístřešek s výhled na hory 2d půdorys 2d půdorys 2d půdorys zahrada s patio a trávník zahrada s patio a trávník přístřešek s rezidenční pohled a centrální klimatizace přístřešek s rezidenční pohled a centrální klimatizace
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK EVROPA realitní kancelář Karlín

EVROPA realitní kancelář Karlín

Václavské náměstí 806/62, Praha, 110 00
tel: , mobil: +420 770 101 155
e-mail: karlin@rkevropa.cz, www: www.rkevropa.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Petra Holíková

telefon: 776 177 557
e-mail: petra.holikova@rkevropa.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 3607791
aktualizováno: 18.4.2024 17:36

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Vítejte v žádané lokalitě pražských Modřan, kde se naskýtá jedinečná šance stát se majitelem prostorné vily z třicátých let minulého století. Tato exkluzivní nemovitost se rozkládá na pozemku o celkové ploše 683 m2 a nabízí dva plnohodnotné byty, rozsáhlý sklep a půdní prostor, který lze rovněž přetvořit na podkrovní bydlení.
Vila o užitné ploše přibližně 470 m2 skrývá v sobě nejen dva samostatné byty (každý o ploše 120m2), ale také kancelář s odděleným vchodem, která může sloužit jako dokonalé místo pro vaše podnikání nebo jako další domácí prostor. S možností přestavby půdního prostoru na samostatný byt nabízí tato nemovitost mnoho příležitostí pro přizpůsobení vašim p... Pokračování popisu zakázky >>
otřebám.
Dům prošel v minulosti řadou modernizací, včetně nového zateplení v roce 2022, a je plně vybavený pro pohodlný život - od napojení na obecní vodovod, kanalizaci a plynovod, až po internet.
Součástí domu je také nově povolený vjezd z ulice Karasovy a v zahradě najdete ovocné stromy a okrasné dřeviny, které dotvářejí klidnou a příjemnou atmosféru. Pro ty, kdo hledají flexibilitu, nabízí tento dům možnost přestavby až na šest bytových jednotek nebo jeho využití jako sídlo malé firmy.
Tato čtvrť je dokonalým místem pro ty, kteří hledají klidné prostředí pro život s výborným spojením do centra města a přitom chtějí mít vše potřebné na dosah ruky. Najdete zde několik základních a mateřských škol, zdravotnické zařízení včetně polikliniky, lékáren, ale i poštu či místní knihovnu. Pro nákupy nebudete muset chodit daleko, protože v Modřanech jsou supermarkety, jako je Billa, Lidl nebo Albert, ale i menší obchody s potravinami, pekárny a řeznictví.
Dopravní dostupnost v Modřanech je vynikající. Pro automobilisty je klíčový rychlý přístup k Jižní spojce a dálnici D1. Veřejná doprava zahrnuje několik tramvajových linek a autobusových spojů, které zajistí snadné a rychlé spojení nejen s centrem Prahy, ale i s okolními čtvrtěmi. Pro cyklisty a bruslaře je k dispozici oblíbená cyklostezka vedoucí podél Vltavy až do centra města nebo na Zbraslav a dále.
Modřany jsou známé svými rozsáhlými zelenými plochami, parky a přírodními oblastmi, které nabízí ideální prostředí pro relaxaci, sport a volnočasové aktivity. Oblíbenou lokalitou pro procházky, jogging nebo pikniky je Modřanská rokle, která se pyšní nádhernou přírodou a klidným prostředím. Přímo na břehu Vltavy se nachází i několik sportovišť, dětských hřišť a odpočinkových zón. Pro milovníky vodních sportů je možné využít nabídku místní loděnice.
V Modřanech tedy najdete dokonalou rovnováhu mezi dynamickým městským životem a klidným obytným prostředím, což dělá z této lokality atraktivní místo pro život.
Tato Vila je připravena k rekonstrukci vnitřních prostor a vyhlíží svého nového majitele.
Energetická třída neodpovídá údaji uvedenému, neboť průkaz energetické náročnosti ještě není zhotoven, ale bude dodán. Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.



<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha240   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek G

počet zobrazení 42x

Další nemovitosti tohoto prodejce